Pins of Speldjes laten maken en personaliseren met logo

Pins laten maken en personaliseren met jouw logo

 

 

Heb je wel eens nagedacht over het laten maken van custom pins of speldjes voor jouw bedrijf, vereniging of club? Het is een fantastische manier om je merk of identiteit te versterken en je leden of medewerkers een gevoel van saamhorigheid te geven. Bij Toppins.nl maken we pins en speldjes in alle soorten en maten, geheel naar wens gepersonaliseerd met jouw logo of ontwerp. En het beste nieuws? Je kunt al pins bestellen vanaf een oplage van slechts 30 stuks!

 

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde pins?

 

Er zijn tal van redenen waarom op maat gemaakte pins een geweldige keuze zijn voor jouw organisatie:

 

  • Versterking van je merk: Met je logo of ontwerp op een pin draag je op een subtiele maar effectieve manier je merk uit. Of mensen nu je pin zien op een evenement, beurs of gewoon op straat, het versterkt de herkenbaarheid en naamsbekendheid van je organisatie.
  • Gevoel van eenheid: Door je teamleden, medewerkers of leden allemaal dezelfde pin te geven creëer je een gevoel van saamhorigheid en trots. Het is een kleine attentie die mensen waarderen en graag dragen.
  • Voordelig promotie-artikel: Zeker wanneer je kiest voor een wat grotere oplage zijn pins een zeer betaalbare manier van promotie. Je kunt ze weggeven op events, als relatiegeschenk gebruiken of verkopen in je (web)shop. Pins hebben een hoge attentiewaarde tegen lage kosten.
  • Collector's items: Voor sommige mensen zijn pins en speldjes populaire verzamelobjecten. Door jaarlijks of per gelegenheid een nieuwe pin uit te brengen kun je hier slim op inspelen. Verzamelaars zullen graag je pins willen hebben en er mogelijk zelfs voor willen betalen, wat weer extra inkomsten kan opleveren.

 

Kortom, met custom pins sla je meerdere vliegen in één klap: je promoot je merk, geeft je mensen een leuke attentie, en hebt een voordelig en effectief promotie-artikel in handen.

 

Hoe werkt het laten maken van pins bij Toppins.nl?

 

Oké, je bent om en wilt graag pins laten maken met je eigen logo of ontwerp. Hoe gaat dat in z'n werk? Gelukkig hebben we bij Toppins.nl het proces zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is je logo of afbeelding naar ons toe te sturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat dit op de best mogelijke manier wordt omgezet naar een pin ontwerp.

 

Heb je nog geen geschikt logo of afbeelding? Geen probleem! Onze ontwerpers denken graag met je mee en kunnen op basis van jouw ideeën en input een mooi ontwerp voor je maken. We gaan net zo lang door tot jij 100% tevreden bent.

 

Naast het ontwerp zijn er nog tal van andere keuzes die je kunt maken voor jouw pins. Denk aan de grootte, vorm, type pin, de kleuren en eventuele extra's zoals epoxy coating of glitters. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden zodat je pins helemaal worden zoals jij ze in gedachten hebt.

 

Wanneer het ontwerp naar wens is en je akkoord hebt gegeven op de digitale proef gaan wij over tot productie. Afhankelijk van het type pin en de gekozen afwerking heb je de pins al binnen enkele weken in huis. Snel en gemakkelijk!

 

Voor elke gelegenheid een passende pin

 

Pins zijn er in alle soorten en maten. Bij Toppins.nl bieden we pins voor elke gelegenheid. Een aantal voorbeelden:

 

  • Vereniging of club pins: Met een clubpin of verenigingsspeld geef je je leden een gevoel van verbondenheid. Perfect voor sportclubs, studentenverenigingen, muziekverenigingen en andere clubs.
  • Bedrijfspins: Een pin met je bedrijfslogo is een subtiele maar effectieve manier van branding voor je medewerkers. Ideaal om te dragen op beurzen, zakendiners of andere representatieve gelegenheden.
  • Awardspeldjes: Wil je medewerkers, vrijwilligers of leden in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere prestatie of jubileum? Met een custom awardspeldje maak je van elk moment een bijzondere gelegenheid.
  • Pins voor speciale gelegenheden: Of het nu gaat om een festival, productlancering, jubileum of ander evenement - met een speciaal ontworpen pin maak je elk moment memorabel voor de deelnemers of bezoekers.

 

Wat jouw gelegenheid of doel ook is, wij denken graag mee over een passende pin. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Waarom kiezen voor Toppins.nl?

 

Je hebt besloten om pins te laten maken, maar waarom zou je dit bij Toppins.nl doen? Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

 

  • Al mogelijk vanaf 30 stuks: Bij de meeste aanbieders moet je al snel grote oplagen bestellen. Bij ons kun je al custom pins laten maken vanaf een oplage van slechts 30 stuks. Ideaal voor kleinere clubs of gelegenheden.
  • Scherpe all-in prijzen: Wij hanteren vaste all-in prijzen, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras, de prijs die we afspreken is de prijs die je betaalt.
  • Hoge kwaliteit pins: We werken alleen met de beste materialen en productiemethodes om pins van topkwaliteit te leveren die lang mooi blijven. Jouw ontwerp komt optimaal tot z'n recht.
  • Uitstekende service: Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en helpen bij het realiseren van de perfecte pins. We denken pro-actief met je mee en zorgen dat het bestelproces van A tot Z soepel verloopt.
  • Snelle levertijden: We weten dat je vaak pins nodig hebt voor een bepaalde datum. Daarom hebben we ons productieproces geoptimaliseerd voor een zo snel mogelijke levertijd zonder concessies te doen aan kwaliteit. In de meeste gevallen heb je de pins al binnen 2-3 weken in huis.

 

Ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van op maat gemaakte pins van Toppins.nl. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

 

Veelgestelde vragen over pins op maat

 

Heb je nog vragen over het laten maken van custom pins? Hieronder geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen.

 

Wat is de minimale afname voor pins?

 

Bij Toppins.nl kun je al gepersonaliseerde pins bestellen vanaf een oplage van 30 stuks. Ook voor kleine oplagen ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Hoeveel kost het maken van pins met een eigen ontwerp?

 

De kosten voor pins op maat zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type pin, de oplage, de grootte en het ontwerp. We hanteren scherpe all-in prijzen zodat je vooraf precies weet wat je kwijt bent. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een exacte prijsopgave.

 

Hoe lang duurt het voordat ik de pins in huis heb?

 

Nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp en de offerte gaan we direct aan de slag met de productie. Afhankelijk van het type pin is de levertijd doorgaans 2 tot 3 weken. Bij spoed kunnen we vaak sneller leveren.

 

Ik heb zelf geen ontwerp, kunnen jullie me helpen?

 

Ja, geen probleem! Onze ervaren ontwerpers denken graag met je mee om jouw ideeën om te zetten in een mooi pinontwerp. We maken eerst een digitale proef die we naar je toesturen. Pas als jij helemaal tevreden bent gaan we over tot productie.

 

Wat is het verschil tussen de pinafwerkingen?

 

We bieden pins aan met verschillende afwerkingen. De meest gekozen optie is een harde emaille laag voor een glanzende en duurzame uitstraling. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een matte of een 3D-afwerking. Wij adviseren je graag over de beste keuze op basis van jouw wensen en ontwerp.

 

Heb je nog andere vragen over pins op maat? Kijk dan eens bij onze FAQ-pagina of neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Hopelijk heeft deze informatie je een goed beeld gegeven van de mogelijkheden voor custom pins. Laat je creativiteit de vrije loop en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Samen maken we jouw ideeën werkelijkheid in de vorm van professionele, perfect afgewerkte pins waar je trots op kunt zijn. Je vereniging, club of bedrijf verdient tenslotte alleen het beste!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.